Utsikt mot hav nära Brantevik

Välkommen till ett sommarboende på cykelavstånd från stranden (knappt 2 km) med utsikt över åker och hav någon kilometer från Brantevik och Gislöv. Hela långsidan av huset är har fönster från golv till tak mot väster, på kvällen med vackra solnedgångar över fälten. Huset har egen tomt med grillmöjligheter och utemöbler och ligger på en avstyckad skånegård från slutet av 1800-talet, mellan huset och mangårdsbyggnaden finns en mindre hästhage. Här finner ni en ovanligt lugn plats mitt på Österlen.

Det är två kilometer ner till stranden vid Gislövs Hammar med fina möjligheter för cykelturer eller promenader längs enskild väg med mycket lite trafik, cyklar finns att låna för de som vill. Nära finns också Skillinge med fler kaffer, restaurang och teater.

Till vår närmaste by är Gislöv på gångavstånd, där finns restaurangen Karnelund samt kafé, byggnavsvårdsbutik och smidesmuseum med flera verksamheter. Även Brantevik är på gång- alt. cykelavstånd med Branteröken, kafé och småbåtshamn. Simrishamn med fler restaurangen och sevärdheter är ca tio minuter bort med bil. Det är också nära till, Glimmingehus och Östra Hoby med Lulas Espresso Bar. Här serveras södra Sveriges bästa Espresso

Det finns två sovrum, varav det ena master bedroom med 180 cm säng och det andra möblerat med två enkelsängar, båda med dörr till allrummet med kök och loungedel. Badsrummet är helkaklat med badkar och fönster med utsikt över åkrarna. Köket är enkelt men bra utrustat med spis, ugn och diskmaskin samt nödvändiga husgeråd. Det finns också grill och utegrupp samt utedusch med varmt och kallt vatten.

Barnfamiljer kan vid behov låna tvättmaskin och torktumlare. Ring gärna kvällsstid om du har frågor eller maila, vi svarar gärna.

Annonsen för hus att hyra utanför Brantevik på Österlen finns även på Blocket.

Gör en bokningsförfrågan:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Vilka veckor vill du hyra?

Ditt meddelande

Skriv nåt